Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Professionele B2B webshop

Gratis verzending met UPS op alle bestellingen vanaf €500

Hulp nodig? +31 30 635 1661

CradleTrack

De beste oplossing voor het monitoren van je apparaten!

Hier onder een voorbeeld van een op maat gemaakte 9-unit dockingoplossing voor de Datalogic Memor 10 in combinatie met onze eigen ontwikkelde CradleTrack app.
Door gebruik te maken van een voorgeprogrammeerde tag is het voor een medewerker mogelijk om een van de scanners aan te melden en te ontgrendelen vanaf het dockingstation.
De CradleTrack software kan er daarnaast voor zorgen dat de medewerker automatisch een scanner toegewezen krijgt die voldoende is opgeladen (bijv. meer dan 80%).
De CradleTrack software houdt daarnaast ook bij wie welke scanner heeft gepakt, hoe lang deze in gebruik is geweest en of deze aan het einde van een shift wel terug geplaatst is.
Alle gegevens worden opgeslagen in de CradleTrack software en op deze manier is het eenvoudig om alle scanners in één weergave te beheren.
Bel ons op +31(0)30-63 51 661, stuur een e-mail of bezoek onze CradleTrack website als u meer informatie wilt over de CradleTrack-oplossing.

Geen producten in deze categorie