Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Professionele B2B webshop

Gratis verzending met UPS op alle bestellingen vanaf €500

Hulp nodig? +31 30 635 1661

Verhuur Service

Makkelijk, snel en zorgeloos!

Handscanners

     

Organiseer je een evenement en heb je een scanner van goede kwaliteit nodig zonder dat je er een hoeft te kopen en beheren, dan hebben wij de perfecte oplossing voor je; verhuur.

Ons portfolio van verhuurscanners bestaat uit o.a. de Datalogic Memor 1, Memor 10 en OPTICON OPN-2001, PX-20.
Afhankelijk van specifieke wensen kunnen we het toestel voorzien van een applicatie die aansluit bij het evenement (bijv. Ticketmatic), of je kunt de scanner gebruiken voor het scannen van een entreebewijs in de vorm van een barcode. Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om de gescande gegevens uit te lezen nadat de scanners gebruikt zijn en u deze gegevens toe te sturen voor eigen gebruik.

Wij zorgen ervoor dat alles in orde is voordat de scanner de deur uit gaat, het apparaat wordt opgeladen, geïnstalleerd met de juiste apps en voorzien van een dockingstation of oplader.

De scanner wordt op de gewenste datum en het aangegeven adres afgeleverd en je kunt direct beginnen met scannen!(Zelf)scan zuilen

Naast onze scanners bieden wij ook de mogelijkheid tot het huren van een (zelf)scanzuil, het voordeel hiervan is dat de bezoeker zichzelf kan identificeren en dat er geen (extra) medewerkers benodigd zijn voor de controle / begeleiding. Het scherm bevat alle informatie die nodig is voor de bezoeker om duidelijk te maken wat de bedoeling is.

Onze zelfscan- en informatiezuilen bieden daarnaast nog extra mogelijkheden qua hospitality:

  • Uitleg over looproutes, placering, parkeren, catering
  • Actuele informatie over (verkeers)drukte
  • Een welkomstwoord op video van de artiest(en) en/of spreker(s) van de dag
  • Bedrijfsvideo’s of Slide-presentaties
  • Filmtrailers, advertenties of aanbiedingen, uitagenda’s, kalenders, programma’s


Bel ons op +31(0)30-63 51 661 of stuur ons een e-mail.

Geen producten in deze categorie