Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Professionele B2B webshop

Gratis verzending met UPS op alle bestellingen vanaf €500

Hulp nodig? +31 30 635 1661

SERVICES

Wij bieden verschillende services aan die ervoor kunnen zorgen dat jij makkelijker je werk kunt doen.


Denk bijvoorbeeld aan een Implementatie Service, wij kunnen ervoor zorgen dat er diverse app's, nieuwe firmware of de meest recente Android versie op de scanner wordt geinstalleerd voordat deze verstuurd wordt. Op deze manier kun je veel tijd besparen en je richten op andere belangrijke zaken binnen je bedrijf.


Je hebt zojuist een nieuwe scanner aangeschaft maar maakt je zorgen over wat te doen indien de scanner het plotseling toch niet meer doet. Wij bieden per merk verschillende soorten Servicecontracten aan die jou in staat stellen door te kunnen gaan met de bedrijfsvoering.


Stel je wilt een eenmalig evenement organiseren, waarbij er toegangskaarten gescand moeten worden maar je bent niet in het bezit van scanners. Wij hebben de oplossing voor je, de Verhuurservice zorgt ervoor dat de benodigde scanners op locatie geleverd worden. Na het scannen worden de scanners retour gestuurd aan ons en kunnen we indien gewenst ook nog eventuele data met je delen.


Ben je op zoek naar een stevige Zelfscan zuil die diverse soort informatie kan vertonen? Wij hebben de oplossing voor je in huis, we bieden verschillende formaten displays aan en kunnen deze indien gewenst ook voorzien van bijvoorbeeld de Ticketmatic App.