Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Professionele B2B webshop

Gratis verzending met UPS op alle bestellingen vanaf €500

Hulp nodig? +31 30 635 1661

SCAN OPLOSSINGEN

Afhankelijk van je wensen is er voor elke situatie een specifieke oplossing.

Om een gemakkelijkere selectie te maken, hebben we de scanners onderverdeeld in de volgende categorieën:


 
Entry Level
 
Premium Full Touch 
Entry level scanners zijn onze 'instap' scanners, je kunt hierbij denken aan een scanner die gebruikt kan worden binnen de evenementen sector of voor het inventariseren. Premium Full Touch scanners zijn hoogwaardige scanners die beschikken over een snelle processor i.c.m. de nieuwste Android versie en hebben een hoge kwaliteit afwerking.

 
Warehouse
 
Warehouse Rugged
Warehouse scanners zijn bedoeld om te gebruiken in een distributiecentrum omgeving voor het inscannen van goederen die worden ontvangen of verzonden. Warehouse Rugged scanners worden ook toegepast binnen distributiecentra maar hebben als grootste verschil dat de behuizing veel sterker is en beter tegen vallen van hoogtes kunnen.

 
Healthcare
 
Accessoires
Healthcare scanners zijn specifiek bedoeld voor gebruik binnen de medische wereld.
Het belangrijskte verschil t.o.v. normale scanners is dat ze voorzien zijn van een speciale behuizing die geschikt is voor desinfectiemiddelen.
Binnen de categorie Accessoires vind je alles terug wat als toegevoegde waarde wordt gezien voor de scanners die wij verkopen. Hierbij kun je denken aan screenprotectors, cradles voor de scanners maar ook bijvoorbeeld een speciale beschermhoes.