Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Professionele B2B webshop

Gratis verzending met UPS op alle bestellingen vanaf €500

Hulp nodig? +31 30 635 1661

AndroidHUB.nl is onderdeel van JNC Service B.V ("JNC")


De AndroidHUB.nl webshop is de one-stop-shop voor al je Android scanoplossingen, zowel hard- als software.
Ben je opzoek naar een specifieke oplossing maar heb je die niet gevonden neem dan contact met ons op.
Naast onze webshop hebben we veel persoonlijk contact met onze klanten, hierbij kun je denken aan theaters, cultuurcentra, evenementen maar ook diverse logistieke bedrijven. Hierdoor hebben we veel ervaring opgedaan en kunnen we onze klanten sneller helpen met het beantwoorden van vragen of problemen waar je tegen aanloopt.


Software partners

Inmiddels ondersteunen we al meer dan 5 jaar diverse klanten van verschillende software partners. Wij zijn er van overtuigd dat je moet doen waar je goed in bent en plezier uithaalt.
Wij zijn bekend met alle software-oplossingen van onze partners. Ben je klant van een van onze software partners neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.


 JNC? Wat is dat eigenlijk?

Op sommige correspondentie van ons staat de naam JNC vermeld, maak je geen zorgen dit is namelijk het bedrijf achter de AndroidHUB.nl webshop.

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met barcode scanning en werken uitsluitend met de beste merken in diverse segmenten. Daarnaast zijn we ook altijd opzoek naar de nieuwste innovaties en merken die aansluiten bij onze oplossingen. Mocht je opzoek zijn naar een specifiek merk wat nog niet in onze webshop te vinden is neem gerust contact met ons op.