Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Professionele B2B webshop

Gratis verzending met UPS op alle bestellingen vanaf €500

Hulp nodig? +31 30 635 1661

Google Mobile Service (GMS)

Wat betekent GMS?

GMS staat voor Google Mobile Services en is een groep apps die vooraf op systeemniveau van een apparaat zijn geïnstalleerd.
Apps zoals Play Store, Google Search, Google Maps, Gmail, Chrome en YouTube zijn inbegrepen in het GMS-pakket.

GMS bevat API's (Application Programming Interface) die het voor een ontwikkelaar mogelijk maken om bepaalde functies op het apparaat te gebruiken, bijvoorbeeld de Bluetooth- of WiFi-verbinding.
Een van de belangrijkste functies die we gebruiken voor onze apps is de ML Kit (Machine Learning), deze API's maken het mogelijk om barcodes te detecteren (in 1D en 2D).
GMS maakt het ook mogelijk om een software-update naar het apparaat te pushen, dit kunnen belangrijke beveiligings- of firmware-updates zijn.

De meeste scanners die we verkopen bevatten GMS, apparaten zonder GMS worden aangeduid als Non-GMS.
Non-GMS-apparaten gebruiken de AOSP-build (Android Open Source Project), wat een goede optie kan zijn als je op zoek bent naar een single case oplossing zonder dat GMS nodig is.
AOSP biedt de flexibiliteit om uw eigen updates te maken, deze op bepaalde tijden in te plannen en je firmware op te slaan waar je maar wilt.

Geen producten in deze categorie